Tri obiteljska gospodarstva oca, sina i nećaka Balen darivali Dječji odjel požeške bolnice sa 300 staklenki domaćeg meda

Autor: D.K.

Po jubilarni deseti put na blagdan Badnjaka članovi obitelji Balen i to otac Željko, sin Tomislav i nećak Krunoslav, koji se dugi niz godina bave pčelarstvom nastavili su lijepu tradiciju i humanitarni čin vezane uz blagdane na razmeđu dviju godina.

Posjetili su Dječji odjel Opće županijske bolnice u Požegi, te rukovoditelju tog odjela prim. mr. sc. Vladi Drkulcu predali donaciju od 300 staklenki meda, kojega oni redovno proizvode u svojim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

-Ovo je prelijepa gesta uvijek uoči Božića, mi to mališanima podijelimo u vrijeme blagdana, a zahvalan sam im na ovoj donaciji jer je med izuzetno koristan za ljudski organizam – istakao je dr. Drkulec.

Trojica Balena na ovaj način zahvaljuju liječnicima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju Dječjeg odjela za njihov stalni predan rad i human odnos prema pacijentima, pogotovo što o njima skrbe i u vrijeme vikenda i praznika kao što je to i sada slučaj tijekom Božićnih blagdana ulažući mnogo truda i napora za poboljšanje zdravlja mališana požeškog  kraja.

-Mi pčele stalno držimo na više lokacija širom naše zemlje kako bi dobili što kvalitetniji med – kazao nam je Željko Balen.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek