Totalno rasulo: Podnositelji ostavke upiru prstom u glavnog tajnika, a on se hvali velikim očekivanjima!

Autor: Jelenko Topić

-U slavonskim gradovima imamo velika očekivanja, ali i u Dalmaciji, no i centralnoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. U Vukovaru najvjerojatnije podržati Ivana Penavu, jer je to zaslužio i kroz dosadašnji mandat i kroz rad u Saboru –  rekao je Dario Žepina, glavni tajnik Domovinskog pokreta  6. veljače ove godine.

No mjesec  dana kasnije, točnije 13. ožujka skupina čelnika te stranke za gradove Požegu i Pakrac, te dio iz rukovodstva županijske organizacije ustvrdili su da unatoč brojnim pokušajima kontakta s vodstvom stranke u Zagrebu i prezentiranja problema u županijskoj podružnici zahtjev za sastankom nije ostvaren.

-Naišli smo na ignoriranje i inertnost samog vodstva stranke, prvenstveno gospodina Darija Žepine kao glavnog tajnika, čime su  indirektno dali podršku gospođi Mireli Mezak Matijević- tvrde navedeni bivši rukovoditelji među kojima su dr. Mustapić, dr. Kajinić i drugi.

Pred koji dan Domovinski pokret su napustili Drago Skeleđija, predsjednik ogranka DP Čaglin, Josip Krajtner dopredsjednik ogranka DP Čaglin, Slavko Kavaš dopredsjednik ogranka DP Jakšić, Pavo Knježević dopredsjednik ogranka DP Jakšić i Dijana Penava dopredsjednica ogranka DP Kutjevo.

Iskazali su nezadovoljstvo radom županijskog čelništva tvrdeći da su laž, prijevara i nasilništvo njihov stil života. To se prvenstveno odnosi na koaliciju s Mostom i isticanje zajedničkog kandidata za požeško-slavonskog župana.

-Najviše su nas razočarali čelnici Domovinskog pokreta dr.Škoro i gosp. Radić koji su prešutno podržali tu koaliciju, a glavni zaštitnik tog prljavog posla je glavni tajnik stranke Dario Žepina. Pitamo se kakvi su to čelnici stranke koji ne vjeruju u svoje članstvo, ne žele da kandidat za župana bude iz njihove stranke već iz Mosta, a pred mjesec dana smo vidjeli kako iz Mosta pljuju po dr. Škori nakon  objave kandidature za gradonačelnika Zagreba. U toj prljavoj trgovačko-pljuvačkoj koaliciji Domovinskog pokreta i Mosta mi ne želimo sudjelovati te napuštamo stranku. Sad je posve jasno da je Domovinski pokret samo još jedna u nizu političkih prijevara hrvatskog naroda – istakli su novinarima na odlasku iz stranke.
Svi oni prstom upiru u Žepinu, bivšeg policajca, a po najnovijim podacima iz registra dužnika Porezne uprave tvrtka Nexilis iz Zagreba registrirana 2013. godine, sada je u stečaju. On je u njoj bio jedan od dvojice vlasnika ostvarivši dug državi 1,293 milijuna kuna.

Što je još čudnije ima još ljudi unutar stranke koji navodno nisu zadovoljni  njegovim radom i funkcioniranjem stranke, tako da je u ovim okolnostima teško nešto značajnije očekivati na lokalnim izborima.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88