TAMBURAŠI „RUBATO“: Video spot za pjesmu „Podrum mali“ snimljen i predstavljen u „Zlatnom Lugu“

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Tamburaši „Rubato“ njih šest iz požeškog, gradiškog i brodskog kraja, snimili su i javnosti predstavili video spot za svoju novu pjesmu pod nazivom „Podrum mali“ izvedenu krajem siječnja na Festivalu Šokačke pisme u Županji.

Glazbu za tu pjesmu u tradicionalnom stilu slavonske glazbe napisao je Danijel Bjelobrk koji je zajedno sa požeškim ličkim šumarom Branimirom Mikićem, napisao tekst, dok je aranžman zajedničko djelo tamburaša „Rubato“.

Pjesma govori o vinskom podrumu u požeškom kraju, a video spot je najvećim dijelom snimljen dijelom u podrumu i drugim objektima  izletišta „Zlatni Lug“ u Donjim Emovcima pokraj Požege. Spot je uradak Foto video studija „Danijel“ iz Slavonskog Broda vlasnika poznatog fotoreportera Danijela Solde.

Spot je premijerno prijazan na lokaciji „Zlatnog Luga“ uz ribnjak u obližnjdm selu Emovački Lug gdje je domaćin i vlasnik tog izletišta i tvrtke „Alles“ Thomas Heinz Pandžić na svojoj fešti u čast Grgureva i Dana grada Požege ugostio više stotina prijatelja i poslovnih partnera, a uz „Rubato“ tu su još svirali članovi požeškog TS „Bisernica“ i DJ Pavka uz koje su sudionici uz obilje domaćih specijaliteta i dobru kapljicu pod šatrom proveli cijelo popodne i veći dio noći.

Foto: YouTube tamburaši Rubato

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88