Svečani dočeci dogovoreni, svirači osigurani i štimaju tambure – kakve će biti mjere za okupljanje?

Autor: Jelenko Topić

Svega je nešto više od mjesec dana ostalo do kraja ove godine. To znači da se bliže i svečani dočeci Nove 2022. godine za što su ugostitelji već pripremaju.

Kako smo saznali na više mjesta već su ugovoreni svečani dočeci pa je moguće  rezervirati mjesta. Tako je u svečanoj dvorani Gloria u Požegi dogovoren nastup tamburaša Žute dunje iz Cernika, u Zlatnom Lugu sastava Bumba i doktori, zatim u veličkoj svečanoj dvorani Avia TS Bisernica, u vetovačkom Schoon Blicku skupine Valentino, dvorani Luki za umirovljenike grupa Gold itd.

Navodno se dočeci pripremaju u još nekim objektima u požeškom kraju gdje će zasvirati neki od ovdašnjih sastava. Očekivanja su i da će biti tradicionalni javni doček Nove godine na otvorenom prostoru u požeškoj Pješačkoj zoni.

Imajući u vidu trenutno epidemiološko stanje i mjere koje su na snazi protiv pandemije korona virusa zasada nije izvjesno kakva će biti situacija tijekom razmeđa dviju kalendarskih godina.

Očekivanja su da će okupljanja biti dozvoljena što znači da će se ljudi moći zabaviti, opustiti i veseliti ususret godini koja je pred nama. Stoga slijede rezervacije mjesta za najluđu noć u godini.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek