Sve veći broj polaznika “Fit camp” treninga

Autor: D.K.

DSC_0280 (Small)POŽEGA – Zaljubljenici  u aktivan način života  i zdrave prehrambene navike imaju priliku uključiti se u “Fit camp” koji je nakon Splita, Kaštela i Osijeka pokrenut i u Požegi. Smisao  Fit  campova je  da  polaznici  dobiju  odličan trening od  strane Fit  trenera da se dobro  zabave te da dobiju besplatnu analizu tijela.

-Analiza tijela se radi na specijalnim vagama putem koje svaka osoba može dobiti informaciju o svom inicijalnom stanju  tijela. Uz prikaz  težine dobiva se  informacija  o Body  Mas indeksu, postotku  potkožnog  masnog tkiva, postotku mišićne mase, masnoće oko organa te potrošnju i unos  kalorija – rekao nam je Ivan Šarić voditelj Fit campa u Požegi.

Polaznici Fit campa izmjenjuju svoja iskustva i rade na principu jedan na jedan. Svakoj osobi se posveti oko 15 minuta kako bi mu se mogao složiti plan i program prehrane a sve u cilju kako bi onaj pojedinac mogao “skinuti” višak kilograma.

Ivan Šarić, voditelj Fit campa

-Onaj koji to želi, npr. 10-ak kilograma može skinuti unutar 2-3  mjeseca,  naravno  ako se pridržava dobivenih uputa. Tim načinom može se imati 3 -5  obroka  te na takav način gube mast i podižu mišićnu  masu. Imamo i dio polaznika koji žele dobiti nekoliko kilograma tako da i za njih imamo način kako kroz  2-3  mjeseca mogu  dobiti 5-6  “kvalitetnih” kilograma. Javljaju nam se rekreativci i profesionalni sportaši  kojima smo također na raspolaganju te i za njih radimo treninge i slažemo im program i plan prehrane što je za njih veoma prihvatljivo – naglašava Šarić koji nadalje ističe da se treninzi održavaju zbog sve većeg interesa i dolaska novih polaznika 3 puta tjedno. Treninzi su promotivni, rade se  u dvije  skupine, a odvijaju se u sportskoj dvorani Grabrik. Svi su dobro došli!

Svi oni koji se žele pobliže upoznati sa provedbom Fit campa u Požegi pojedinosti mogu potražiti na Facebook-u  Fita  camp Požega ili izravno kontaktirati voditelja projekta, Ivan Šarić 098-903-2944.

no images were found

Više iz kategorije