Sve veći broj polaznika “Fit camp” treninga

Autor: D.K.

DSC_0280 (Small)POŽEGA – Zaljubljenici  u aktivan način života  i zdrave prehrambene navike imaju priliku uključiti se u “Fit camp” koji je nakon Splita, Kaštela i Osijeka pokrenut i u Požegi. Smisao  Fit  campova je  da  polaznici  dobiju  odličan trening od  strane Fit  trenera da se dobro  zabave te da dobiju besplatnu analizu tijela.

-Analiza tijela se radi na specijalnim vagama putem koje svaka osoba može dobiti informaciju o svom inicijalnom stanju  tijela. Uz prikaz  težine dobiva se  informacija  o Body  Mas indeksu, postotku  potkožnog  masnog tkiva, postotku mišićne mase, masnoće oko organa te potrošnju i unos  kalorija – rekao nam je Ivan Šarić voditelj Fit campa u Požegi.

Polaznici Fit campa izmjenjuju svoja iskustva i rade na principu jedan na jedan. Svakoj osobi se posveti oko 15 minuta kako bi mu se mogao složiti plan i program prehrane a sve u cilju kako bi onaj pojedinac mogao “skinuti” višak kilograma.

Ivan Šarić, voditelj Fit campa

-Onaj koji to želi, npr. 10-ak kilograma može skinuti unutar 2-3  mjeseca,  naravno  ako se pridržava dobivenih uputa. Tim načinom može se imati 3 -5  obroka  te na takav način gube mast i podižu mišićnu  masu. Imamo i dio polaznika koji žele dobiti nekoliko kilograma tako da i za njih imamo način kako kroz  2-3  mjeseca mogu  dobiti 5-6  “kvalitetnih” kilograma. Javljaju nam se rekreativci i profesionalni sportaši  kojima smo također na raspolaganju te i za njih radimo treninge i slažemo im program i plan prehrane što je za njih veoma prihvatljivo – naglašava Šarić koji nadalje ističe da se treninzi održavaju zbog sve većeg interesa i dolaska novih polaznika 3 puta tjedno. Treninzi su promotivni, rade se  u dvije  skupine, a odvijaju se u sportskoj dvorani Grabrik. Svi su dobro došli!

Svi oni koji se žele pobliže upoznati sa provedbom Fit campa u Požegi pojedinosti mogu potražiti na Facebook-u  Fita  camp Požega ili izravno kontaktirati voditelja projekta, Ivan Šarić 098-903-2944.

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot