Sve radimo do konačnog cilja, a to je nastavak rada Autokluba

Autor: D.K.

Poštovani,         

Na vašem cijenjenom portalu u više navrata objavljivani su napisi vezani za događanja u Autoklubu Požega. Želimo vjerovati da objavljeni materijali ne predstavljaju stavove vašeg portala. Shvaćamo da prema kodeksu, vaši novinari moraju tražiti istinu i izvještavati o njoj, ali isto tako provjeriti točnost informacija iz više izvora. Vi ste imali samo jedan izvor, necjelovit, selektivan i filtriran. Žao mi je što vas i naše mišljenje nije zanimalo. Neki napisi su bili pomalo i tendenciozni, zbog čega je HAK Zagreb reagirao, što ste korektno i objavili.

                Od prvog dana stav Upravnog odbora Autokluba je da ni sa kime ne treba ulaziti u polemiku jer je to samo bespotrebno rasipanje energije. To nikako ne znači da javnost ne treba biti upoznata sa zbivanjima. Dapače. Sve što radimo je ciklus koji moramo proći na putu do konačnog cilja, a to je nastavak rada Autokluba. To je proces koji se ne može odraditi preko noći i zato nije dobro secirati ga i analizirati samo pojedine njegove dijelove. Samo zbog toga smo šutjeli – ali i radili.

                Upravni odbor ulaže ogromne napore da što prije stvori preduvjete za nastavak rada o čemu govori i činjenica da je zakazana već i peta Skupština u nizu. Da bi se sve to pripremilo bilo je potrebno održati 15-ak sjednica Upravnog odbora (između ostalih i sjednice na Badnjak, Staru godinu, Tri kralja…)

                Lijepo vas molim, pokušajte nam dati još malo vremena i mira da sve odradimo do kraja. U međuvremenu pripremajte pitanja, a mi ćemo uskoro i vrlo rado, na njih argumentirano odgovarati. Uostalom, na našim stranicama najavili smo da ćemo  „priopćenjem kroz javne medije informirati javnost o aktivnostima u Autoklubu“ što putem naše web stranice i činimo.

                Unaprijed hvala na objavi.                                         

                                                                                           Upravni odbor Autokluba Požega

NAPOMENA UREDNIŠTVA:

Dijelom se možemo složiti sa vašim stavovima, no pojedine stari ipak ne stoje. Nije točno da smo pri pisanju tekstova o radu Autokluba Požega koristili samo jedan izvor jer primjerice imate i članak na kojemu je njegova polovina prenesena sa službene stranice AK Požega gdje se navode aktivnosti koje se poduzimaju na prevladavanju teškoća.

Nadalje, ukoliko smo možda u nekim tekstovima bili jednostrani, za to zasluge imate upravo Vi. Kažete da ste imali pet skupština, a pitajte se na koju ste od njih pozvali novinare, ako ne sve onda bar one koji su do tada pratili Vaš rad!

Uostalom što ste čekali četiri-pet mjeseci da se oglasite kada su Vaši ljudi nama najavili prije šest mjeseci Vaše očitovanje! Postavlja se pitanje čemu pet skupština jer sve udruge imaju godišnje jednu skupštinu na kojoj sve riješe, a imajući u vidu Vaše probleme čudno je da to niste mogli riješiti barem na dva takva skupa ili tri.

Ne želimo nikome soliti pamet, no novo rukovodstvo ste izabrali navodno u rujnu, a za članstvo se ništa konkretno nije promijenilo. Ipak je proteklo dosta vremena, članstvo očekuje efikasnost, a vidljivih pomaka nema.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88