Suvremeni ples, koncert Ivana Zaka, te nastup DJ-a i MC-a

Autor: Ana Vuković

SONY DSCPOŽEGA – Festival plesa na ovogodišnjem „Aurea festu“ donio je nastup dvije plesne skupine i to Plesnog sportskog kluba Top Dance iz Slavonskog Broda i Mega Blast-a iz Velike Gorice. Na festivalskoj pozornici ovi vrhunski plesači izveli su nekoliko koreografija akrobatskog rock and roll-a, sportskog plesa i breakdance-a.

Glasna reakcija publike uslijedila je kada je zapjevao Ivan Zak, trenutačno jedan od najpopularnijih domaćih pjevača. Na prepunom Trgu Svetog Trojstva izveo je svoje najveće hitove uz glasno pjevanje publike koja je do kraja koncerta uglas pjevala sve pjesme.

Stvorio je odličnu atmosferu za mnogobrojnu požešku publiku, uz najveće Zakove hitove koncert je bio pun pozitivne energije i dobrog raspoloženja.

Gosti na koncertu bili su i popularni Mejaši koji su također oduševili požešku publiku svojim najvećim hitovima.

Puno zanimljivih događanja bilo je i u Pješačkoj zoni. U natkuhavanju „Muzeja u loncu“ kuharske vještine pokazale su vinogradarke i vinarke Antonija Hart iz Požege i Zorica Tandara iz Kutjeva.

KUD Ivan Goran Kovačić iz Velike izveo je plesove požeškog kraja, a MAK teatar iz Zagreba oduševio je one najmlađe posjetitelje s predstavom „Zemlja čarolija“.

image085Ovaj dan programom je prešao u slijedeći jer je do ranog jutra u popularnoj požeškoj diskoteci Platinuim za brojnu mladu publiku bilo obilje elektronske glazbe. Naime, na Festivalu DJ i MC nastupilo je desetak vrhunskih izuvođača s područja kontinentalne Hrvatske. Bili su to Rima iz Osijeka, Maestro iz Virovitice, Phantom Raa iz Bjelovara, te Slaxy i Nellak iz Požege, kao i DJ: Toxic iz Zagreba, Yakka iz Nove Gradiške, Dominik Car iz Slavonskog Broda i naravno domaći DJ Topa, koji ih je zapravo okupio u Požegi.

/Foto by Ana Vuković, Anđelko Banović/

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot