SURADNJA NEMA KRAJA: Lovci bez svoga lovišta love kod svojih prijatelja

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Božidar Terzić ponovo je izabran za predsjednika, te Matej Bošnjaković za tajnika Lovačkog društva „Sveti Hubert“ iz Požege na redovnoj izbornoj skupštini. To društvo okuplja 171 člana od kojih dio nije iz ovog kraja, a ne gospodare ni jednim lovištem već pohode lovišta u dogovoru sa prijateljskim društvima.

-Imali smo druženje članova, nastupili na nekoliko natjecanja u streljaštvu, jedan naš lovac bio je u ekipi županije na državnom prvenstvu, a uključujemo se u sve manifestacije koje organizira Lovački savez županije kao što su Lovački bal, kuhanje čobanca i druge –istakao je u izvješću o radu u prošloj godini Božidar Terzić i dodao da je više od 50 lovaca ovog društva bilo u lovovima kao gosti u lovištima vetovačkog LD „Vranovac“ na čemu im je uputio riječi zahvale. U ta dva pohoda lovili su fazane i divlje svinje, a domaćinima su tom prigodom darivali fazansku divljač.

Donijet je program rada za ovu godinu koji predviđa nekoliko lovova u gostima kojima bi ponovo ponijeli fazane, zatim formiranje streljačke ekipe u novom sastavu, primanje novih članova, sudjelovanje na natjecanjima u gađanju letećih meta, izlet na Sajam lova u Varaždinu itd.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: