„Supernova“ preuzela četiri trgovačka centra uključujući lokaciju u Požegi

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Novoregistrirana austrijska tvrtka „Supernova“  preuzela je četiri trgovačka centra i zemljišne lokacije za gradnju novih centara u našoj zemlji. To su „Garden Mall“ u Zagrebu, zatim u Koprivnici, Sisku i Požegi. Kako smo saznali za požešku lokaciju u toku je projektiranje za izgradnju novog trgovačkog centra, te se uskoro očekuje početak radova.

Ova tvrtka ima u svome vlasništvu sedam trgovačkih centara u Hrvatskoj i po tomu je vodeća.

Kako smo nedavno pisali  osnovana je tvrtka „Supernova“  Požega  koja je registrirana krajem prošle godine u Trgovačkom sudu Osijek, Stalna služba Slavonski Brod.

Osnivači tvrtke Supernova Požega su dvije tvrtke iz Austrije, MP Holding GmbH, Austrija, Graz, Am Eisernen Tor 1 i Luna Invest GmbH, Austrija, Aurach bei Kitzbühel, Traidlweg 42 pa se očekuje da će planirana investicija biti i realizirana.

Iz ovoga je vidljivo da je u Zemljišno-knjiškom odjelu  požeškog Općinskog suda uknjiženo vlasništvo zemljišta na lokaciji gdje se planira graditi novi trgovački centar Supernove Požega, a u njemu bi trebale mjesto naći poznate trgovine i robne marke Diechman, Elipso, Kik, Müller i druge kojih zasada nema u ovom kraju.

/Foto: Ilustracija, obavjestajac.hr/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: