Sudar dvaju osobnih automobila kod Konzuma u Požegi

POŽEGA – Sinoć se oko 19 sati dogodila prometna nesreće u Požegi na raskrižju ulica, Kralja Zvonimira i Osječke u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila, Golf i Ford Focus.

Prema neslužbenim informacijama došlo je do oduzimanja prednosti prolaska kada je vozač Golfa skretao ulijevo i time oduzeo prednost vozaču Ford Focusa koji se kretao iz pravca bolnice prema gradu.

Za vrijeme trajanja očevida promet se kretao sporije, a prema riječima očevidaca vozač Golfa je bio, kako se moglo i vidjeti, u akoholiziranom stanju što će se utvrditi i više o tome saznati iz policijskog izvješća.

Dodano 9.studenog u 10,10 sati

-U nedjelju, 8. studenoga 2015. godine, oko 18.50 sati, na raskrižju ulica Osječka i Kralja Zvonimira, 52-godišnji vozač koji pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,93 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja gdje je promet reguliran semaforima oduzeo je prednost prolaska 67-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Ford“, požeških registarskih oznaka i koji je na semaforu imao upaljeno zeleno svijetlo. Tom prilikom došlo je do udara prednjim lijevim dijelom „Volkswagena“ u prednju lijevu stranu „Forda“. Budući da je postojala opasnost da će 52-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog – stoji u izvješću kojeg smo dobili iz Policijske uprave požeško-slavonske.

 

0 Comment

Send a Comment