Strojevi se iz Dragmanove ulice sele u brdski dio grada gdje započinju novi infrastrukturni radovi (FOTO)

Autor: DK

POŽEGA – Završetkom asfaltiranja ulice Ervine Dragman na požeškim Prauljama dugačke više od 200 metara strojevi se sele i započinju s radovima na novim infrastruktirnim radovima u ulici Marije Jurić Zagorke. Završetak radova u Dragmanovoj ulici obišao je požeški gradonačelnik Vedran Neferović koji je podijelio zadovoljstvo s tamošnjim stanovnicima koji nisu skrivali zadovoljstvo što im se višegodišnji san ispunio.

– U četvrtak ćemo konačno znati kada će krenuti radovi u Ulici Mariji Jurić Zagorke jer smo prvo morali odraditi sve potrebne korake prije izvođenja samih radova. Selimo radove na brdski dio grada te u Babin vir gdje će se raditi nogostup u Ulici Vladimira Nazora. Prema našoj dinamici ishođenja građevinskih dozvola, nakon toga bi trebali krenuti radovi u Ulici Borisa Hanžekovića, a do kraja godine želimo završiti sve planirane ulice čije će redoslijed ovisiti o dobivanju građevinskih dozvola – rekao je gradonačelnik Neferović.

U planu su i drugi planirani infrastrukturni radovi koji će se odrađivati prema već utvrđenoj dinamici i ishođnju potrebne dokumentacije i rješavanju vlasničkih odnosa među kojima je i Željeznička ulica u Vidovcima.

Riječ je o asfaltiranju u dužini od 210 metara kojega je izvela tvrtka Promet građenje. Vrijednost investicije je gotovo pola milijuna kuna, a sredstva su namirena iz proračuna Grada Požege.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: