Stipe Mesić i Ivo Enjingi zarezali trsje iznad Hrnjevca – zasvirale Gazde i Srce bećarsko /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Na sam dan blagdana Sv. Vinka jedan od najpoznatijih domaćih vinara Ivo Enjingi proslavio je Vincelovo kako bi obilježio kraj jedne i početak nove vinorodne godine.

Ove godine kod njegovog podruma na južnim obroncima Krndije iznad Hrnjevca on i nekadašnji predsjednik države Stjepan Mesić zarezali su trsje kako bi se vidjelo kakav će urod donijeti Enjingijevi vinogradi slijedeće jeseni.

Uz brojne delicije domaće kuhinje i odabrana Enjingijeva vina više od stotinu poslovnih partnera iz naše zemlje, te susjednih država proveli su ugodnu večer.

Sve su to začinile tambure popularnog zagrebačkog sastava Gazde pod vodstvom frontmena Marka Bujanovića, čiji su članovi dugogodišnji Enjingijevi prijatelji, te ovdašnjih tamburaša Srce bećarsko. Bilo je mnogo veselih pjesama i plesova do duboko u noć.

-Na površini od 400 četvornih metara vlastitim sredstvima dograđujem podrum, a u perspektivi tu se može kasnije još izgraditi korisnog prostora od tisuću kvadratnih metara što bi u potpunosti zadovoljilo potrebe moga gospodarstva – kazao nam je Ivo Enjingi i dodao da očekuje poticaje za navedena ulaganja, te sredstva potpore iz fondova Europske unije.

Foto: D. Mirković [FAG id=271156]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek