Stigla oprema za montažu guma i balansiranje, a iduće godine dijagnostika vozila

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Slaveći 70 godina rada Autoklub Požega, koji okuplja više od 1300 članova na području Požeško-slavonske županije proširuje svoje aktivnosti kako bi se uslugama približili članstvu.

U suradnji sa Hrvatskim autoklubom kao centralnom organizacijom za male i temeljne klubove širom naše zemlje ovih dana dopremljena je oprema za (de)montažu guma na vozilima, te balansiranje, a ugrađena je u radionici požeškog Autokluba u ulici Vatroslava Lisinskog broj 10(bivši servis Hyundai vozila) koja je otvorena svakog radnog dana od 8 do 16 sati.

 

-Te usluge obavljat ćemo za članove Autokluba, ali i za ostale vozače, a tijekom 2017. godine slijedi nabava dijagnostike za motorna vozila tzv. testera i opreme za podešavanje svjetala na automobilima – kaže predsjednik Autokluba Požega Marijan Babić dodajući da veći dio sredstava za kupovinu ove opreme snosi HAK iz Zagreba, a manji dio požeški Autoklub.

Ove ove usluge besplatne su za njihove članove koji plaćaju godišnju članarinu ovisno o paketu kojega su prihvatili. Tako osnovni paket stoji 200 kuna(njima je obuhvaćeno jedno mijenjanje guma godišnje, te još neke pogodnosti kao što je prijevoz u slučaju nezgode ili kvara vozila u vrijednosti do 1500 kuna, a ukoliko cijena prijevoza premašuje taj iznos moguć je prijevoz po povlaštenoj cijeni itd.), dok je sa dodatnim članom u obitelji članarina tog paketa je 266 kuna.

Nadalje imaju Optimum paket po cijeni od 300 kuna godišnje, odnosno 399 za dodatnog člana u obitelji, a ovaj paket donosi više besplatnih usluga i boniteta za vozilo(dva mijenjanja guma godišnje itd).

Naposlijetku paket Europa stoji 500 kuna godišnje sa dopunskim članom 600 kuna, a obuhvaća pogodnosti u europskim zemljama počevši od smještaja u slučaju kvara ili nezgode, prijevoza automobila, korištenje zamjenskog vozila, eventualno odvjetnika itd.

Ured Autokluba Požega nalazi se u Autoškoli Herz u Požegi, ulica Sv. Roka 2, a rade od 7 do 15 sati gdje se može ugovoriti članstvo i druge potrebe za vlasnike vozila, a na usluzi je i dobro znani telefon Pomoć na cesti broj 1987.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.