Srna uginula u naletu na automobil, nitko ju ne želi maknuti s ceste? /UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE/

Autor: D.K.

POŽEGA – Oko 20 sati nesvakidašnju je nesreću doživio vozač Seata iz Ovčara. Naime, na njegov je automobil, u prometnom dijelu grada naletjela srna. Kretao se Šokačkom cestom iz pravca Osječke ulice u namjeri da ode na autopraonicu u Industrijskoj ulici. Desetak metara prije skretanja u Industrijsku, iz njive je izletjela srna. Zabila se u desni blatobran automobila. Od udarca je na mjestu uginula prepričava nam jedan očevidac, a vozač Seata je ostao u nevjerici.

– Prodao sam taj automobil. Trebao sam sutra ići s kupcem kod Javnog bilježnika da riješimo prijepis. Prema svemu sudeći do prodaje neće doći jer vidite što se dogodilo – rekao nam je otac vozača koji je zapravo i vlasnik Seat vozila.

Na spomenutoj dionici nema istaknut znak “divljač na cesti”. Policija obavlja očevid, a tko će zapravo maknuti srnu sa ceste za sada je velika nepoznanica jer se nitko ne osjeća nadležnim za to. Šokačka cesta je Državna cesta pa se prema nekim tumačenjima smatra da bi srnu trebali s ceste ukloniti djelatnici Hrvatskih cesta. Sa sebe skidaju odgovornost i lovci koji su donedavno takve stvari ekspresno rješavali. Otkako su dobili novo tumačenje lovci se ne smatraju odgovornim da uklanjaju divljač sa ceste.

Divljač na cesti ove godine i nije baš neuobičajena pojava jer gotovo svakodnevno na gradskim ulicama, čak i u samom centru grada, možemo vidjeti lisice. U večeršnjoj je nesreći pretrpio štetu vlasnik automobila, ali je nažalost stradala i životinja koja je očito zalutala na cestu. Otkud se tu našla, teško je reći jer šuma i nije baš tako blizu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot