Snimku kaptolačkog „Zlatnog glasa zlatne doline 2019.“ emitirat će još dvije televizije- jedna u Hercegovini, druga u Vojvodini

Autor: Jelenko Topić

Uz petnaestak televizija u Hrvatskoj počevši od istoka države pa do Gorskog kotara, zagreba i Međimurja, koje će kao i ranijih godina, emitirati snimku 45. Festivala tamburaških pjesama „Zlatni glas zlatne doline 2019.“ iz Kaptola krug televizijskih kuća se proširuje na još dvije i to u susjednim državama.

-Urednik hrvatskog kulturnog programa Radio televizije Vojvodine ističe da su zainteresirani da festival u Kaptolu bude emitiran na ovoj pokrajinskoj televiziji kada budete u mogućnosti omogućiti materijal. To je pokrajinska televizija što znači ujedno da je i državna- ističe Nino Radak iz Tamburaškog ansambla „Dukati“ iz Subotice, pobjednika ovogodišnjeg festivala po ocjeni stručnog suda. Sličan stav imaju i u jednoj mostarskoj televiziji tako da će cijela Bosna i Hercegovina moći pratiti snimku festivala uz dosadašnje Posavsku TV iz Brčkog i Kiss TV iz Kiseljaka.

-Zainteresiran sam za ponuđeni materijal, s tim da će trebamo jasno ugovoriti ustupanje snimaka koncerata – poručio je Mario Vrankić, glavni urednik Naše TV.

Očekivanja su da će ovi medijski pokrovitelji i sljedećih godina na isti način pratiti „Zlatni glas zlatne doline“, a interes im je zasigurno pobudio i nastup izvođača iz njihovih zemalja što će se nastaviti i dogodine.

Foto: Arhiva, pozega.eu

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića