Snimanje spota za turističku promociju grada Požege

Autor: Požega.EU

POŽEGA- Na požeškim ulicama i poznatim povijesnim lokacijama Požežani su mogli susretati Trenkovog pandura i gradske mažoretkinje u pratnji snimateljske ekipe koja je govorila da se događa nešto vezano uz turističku promociju grada Požege.

Naime, u Požegi se danas snimao turistički spot kojim se žele predstaviti brojne ljepote i blago Požeštine. Ono što Požega ima, prepoznali su oni koji se bave turizmom i promocijom turističkih destinacija i iz drugih krajeva, rekla nam je direktorica TZ grada Požege Silvija Podoljak.

-Javila nam se agencija iz Zagreba koja se bavi promocijom turizma i trenutno rade turističke spotove o gradovima za svoju web stranicu. Jedna Trenkov pandur vodi ih kroz današnji scenarij i tako će obići sve znamenitosti grada koje posjetitelji mogu obići s turstičkim vodičem ali i više – od središnjeg trga, Samostana časnih sestara gdje će kušati poznatu marmeladu od mrkve, Starog grada, najstarije brijačnice u gradu, do mini knjižnica, Zlatnog luga i ostalog. Riječ je o priči koja će se zvati “Skriveni blago Požege” i kako nam je rečeno, trajat će oko pet minuta – kaže Silvija dodajući kako je Turistička zajednica odradila svoju ulogu, upućujući goste na sva ta zanimljiva mjesta. To je ješ jedna potvrda kako doistamožemo biti zanimljivi drugima, uz svu kulturnu baštinu materijalnu i nematerijalnu, slasnu hranu i plemenitu vinsku kapljicu kojom toliko, naravno s pravom, ponosimo.

Više iz kategorije