Snaga stranke je u zajedništvu

POŽEGA – Više stotina članova Hrvatske demokratske zajednice s područja grada Požege i prigradskih naselja okupilo se na tradicionalnom druženju u objektima „Zlatnog luga“ nedaleko sela  Emovački lug. Gosti su im bili stranački čelnici, kao i prvi ljudi  Požeško-slavonske županije, te gradova i općiina.

-Jakost i jedinstvo naše stranke se pokazalo devedesetih godina, a to je i sada na djelu pa ćemo snagu ponovo pokazati 25. svibnja – kazao je pozdravljajući sudionike i goste u ime domaćina predsjednik Gradskog odbora HDZ  Požege Ante Šolić.

Gradonačelnik Vedran Neferović zahvalio se stranačkom članstvu za uloženom trudu na prošlim izborima, a župan Alojz Tomašević je dodao da zajedništvo krasi ovu stranku što će se i nadalje zadržati.

-Bez rada nema rezultata, to smo pokazali na prošlim izborima, evo i sada u Kutjevu, a vi članovi ste nositelji takvog rada- istakao je okupljenima predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Franjo Lucić.

Kandidat za Europski parlament iz reda branitelja Ivica Tolić je kazao da stranka ovdje ide očigledno pravim putem, te najavio daljnju potporu HDZ-a, a kandidatkinja za parlament Dubravka Šuica je rekla da stranku čine ljudi i ogranci na terenu dodavši da članstvo ovdje snažno doprinosi ugledu i razvoju stranke, kao i cijele domovine.

Sudionici su ostali na zajedničkom ručku i cjelodnevnom druženju, a za to vrijeme nastupili su tamburaši „Ciraki“ iz Požege.

0 Comment

Send a Comment