Snaga stranke je u zajedništvu

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Više stotina članova Hrvatske demokratske zajednice s područja grada Požege i prigradskih naselja okupilo se na tradicionalnom druženju u objektima „Zlatnog luga“ nedaleko sela  Emovački lug. Gosti su im bili stranački čelnici, kao i prvi ljudi  Požeško-slavonske županije, te gradova i općiina.

-Jakost i jedinstvo naše stranke se pokazalo devedesetih godina, a to je i sada na djelu pa ćemo snagu ponovo pokazati 25. svibnja – kazao je pozdravljajući sudionike i goste u ime domaćina predsjednik Gradskog odbora HDZ  Požege Ante Šolić.

Gradonačelnik Vedran Neferović zahvalio se stranačkom članstvu za uloženom trudu na prošlim izborima, a župan Alojz Tomašević je dodao da zajedništvo krasi ovu stranku što će se i nadalje zadržati.

-Bez rada nema rezultata, to smo pokazali na prošlim izborima, evo i sada u Kutjevu, a vi članovi ste nositelji takvog rada- istakao je okupljenima predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Franjo Lucić.

Kandidat za Europski parlament iz reda branitelja Ivica Tolić je kazao da stranka ovdje ide očigledno pravim putem, te najavio daljnju potporu HDZ-a, a kandidatkinja za parlament Dubravka Šuica je rekla da stranku čine ljudi i ogranci na terenu dodavši da članstvo ovdje snažno doprinosi ugledu i razvoju stranke, kao i cijele domovine.

Sudionici su ostali na zajedničkom ručku i cjelodnevnom druženju, a za to vrijeme nastupili su tamburaši „Ciraki“ iz Požege.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot