Slavonija pobijedila Mladosti iz Antina 1:0

Autor: DK

POŽEGA – Dok su prošlotjednu utakmicu u Otoku nogometaši Slavonije izgubili sa 1:0 danas su na domaćem terenu svladali Mladost iz Antina sa 1:0 te tako odgovorili pobjedom nad Mladosti. Podsjećamo da je Slavonija u 8. kolu, 5.listopada prošle godine izgubila od Mladosti u Antinu 2:0.

Utakmica se igrala po kiši i veoma teškom terenu što nije spriječilo nogometaše Slavonije da budu pobjednici na današnjoj utakmici 23. kola 3. HNL-Istok. To im nadalje osigurava ostanak na drugom mjestu, čemu je svakako svoj doprinos dao Mile Pavelić koji je postigao pogodak na današnjoj utakmici te tako bilježi 9. pogodak u dosadašnjim prvenstvenim utakmicama sezone 2013./2014.

Ovo je jedanaesta pobjeda nogometaša Slavonije na domaćem terenu uz jednu utakmicu sa neriješenim rezultatom. U gostima su do sada imali dvije pobjede i dvije utakmice sa neriješenim rezultatom.

Iduće nedjelje nogometaši Slavonije odmjeriti će snage u Višnjevcu čije su nogometaše 12.listopada prošle godine na domaćem terenu u 8.kolu pobijedili velikom razlikom od 4:0.

 

 

 

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.