SKUPŠTINA MK „POŽEGA PROMET“:Predsjednik ostao Branko Šutalo, dopredsjednik Leo Pandžić, a tajnik Zlatko Jaroš

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Moto klub „Požega Promet“ na 21. godišnjoj skupštini, koja je bila izborna izabrao je rukovodstvo uključujući Izvršni odbor od 7 članova, a prihvaćena su izvješća te donijeti programi rada i financija. Predsjednik je i nadalje Branko Šutalo, dopredsjednik Leo Pandžić(do sada je bio Igor Majetić), te tajnik Zlatko Jaroš.

-Nadam se da ćemo i nadalje biti ovako uspješni, te širiti svoje aktivnosti – kazao je u pozdravnoj riječi predsjednik Branko Šutalo.

Izvješće o radu u prošloj godini podnio je tajnik Jaroš istakavši da imaju 50 članova, vozili su niz utrka za prvenstvo Hrvatske u juniorskoj, seniorskoj i oldtajmer konkurenciji, najuporniji su juniori, a Matej Jaroš je nastupao i na prvenstvu Europe. Seniori su na kraju sezone sedmi, a po prvi puta imali su i vozače u brzinskom motociklizmu. Klub svake godine organizira jednu utrku za državno prvenstvo na vlastitoj stazi Vilare, a od Požeškog športskog saveza odnosno grada Požege dobili su tribine koje će uskoro postaviti uz stazu kako bi tu bilo gledalište.

-Nastavljamo natjecanja u motokrosu uključujući i seniore, imat ćemo među našim vozačima članove iz drugih zemalja koji će braniti naše boje, 15. travnja imamo utrku na Vilarama, a imat ćemo 12. i 13. svibnja, te 25. i 26. kolovoza utrke brzinaca u Požegi – kazao je o programu rada za ovu godinu Zlatko Jaroš, te najavio pokretanje slavonske lige u suradnji sa Osječanima, a planiraju urediti stazu kao i prateće objekte uz klupske prostorije.  

 

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: