Skupo plaćena izgradnja zida u Novim Mihaljevcima koji je počeo pucati

Autor: DK

NOVI MIHALJEVCI – Ne stišava se bura oko izgrađenog zida u Novim Mihaljevcima između mjesnog doma i susjednog dvorišta i još uvijek je tema razgovora među mještanima tog prigradskog naselja. Dok još uvijek nije jasno da li je sve to zakonito napravljeno dolazi se do novih spoznaja, a to je da skupo plaćeni radovi za izgradnju zida nisu kvalitetno napravljeni.

Prema riječima naše čitateljice, koja nam se obratila, zid je počeo pucati, a kako nam je navela radovi su plaćeni više od trideset tisuća kuna te da do toga za samo godinu i pol dana otkako je zid izgrađen nikako nije smjelo doći. Zaputili smo se u Nove Mihaljevce i uvjerili da je zid na nekoliko mjesta popucao, gledajući stranu od mjesnog doma, što se vidi i na priloženim fotografijama.

O izgradnji zida pisali smo u travnju prošle godine, Zid kroz pogodovanje, ali na štetu mještana i grada, za koji smo tada od grada Požege dobili jasan odgovor, u kojem između ostalog stoji, da je vrijednost radova izgradnje zida 36.643,20 + PDV.

S pravom možemo postaviti pitanje kakva je kvaliteta radova izvedena za toliki iznos te da li će grad Požega po tom pitanju nešto poduzeti i tražiti od izvođača radova da otkloni nedostatke.

Od grada Požege zatražili smo odgovor vezano za navedeno kao i to da li su regulirani odnosi između grada Požege i vlasnika susjedne parcele kako nam je navedeno u odgovoru na naše pitanje koje smo dobili u travnju prošle godine. Proizlazi da je nešto napravljeno, a da će se tek naknadno rješavati papirologija i vlasnički odnosi što je trebalo možda biti obrnuti redoslijed, riješiti papirologiju i tek onda izvršiti radove.

 

 

 

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: