Škodom se zabio u traktor, prevrnula se prikolica puna kukuruza: “Tko zna zašto je prešao na drugu stranu, bio je u potpunom šoku”

JAKŠIĆ – Vozač Škode požeških registarskih oznaka samo je čudom izvukao živu glavu u prometnoj nesreći koja se oko 14 sati dogodila na samom ulazu u Jakšić. On se kretao iz pravca Požege prema Jakšiću i iz neutvrđenih je razloga u jednom trenutku prešao na suprotnu stranu kolnika.

Baš u tom trenutku u susret mu je naišao traktor s priključene dvije prikolice pune kukuruza. Unatoč tome što je vozač traktora pokušavao izbjeći automobil, došlo je do sudara. Od siline udarca prikolica puna kukuruza se prevrnula, a kolnik je gotovo zatrpan kukuruzom.

-Tko zna zašto je prešao na drugu stranu. Bio je u potpunom šoku. Ostao je zarobljen u autu pa su ga izvlačili vatrogasci. Hitna ga je prevezla u bolnicu – prepričavaju Jakšićani.

Na mjestu događaja su vatrogasci DVD Jakšić i JVP Požeško-slavonske županije te policijski službenici koji obavljaju očevid. Promet je zatvoren.

Sudar Škode i traktora kod Jakšića 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment