Sjeverni dio grada je u kaosu – radovi u nedogled, građani ogorčeni, izvođači radova bahati i bezobrazni! /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

-Već šest mjeseci živimo u oblacima prašine, raskopavanju ulice i bankina, nogostupa nemamo, djeca su ugrožena dok idu u školu, a promet je gust jer ovuda prolaze sada vozila iz dvije prometne ulice, te iz više okolnih ulica kao i žitelji Donjih i Gornjih Emovaca i ostalih sela sjeverno od grada – kaže nam ogorčeni stanovnik ulice Eugena Kvaternika u Požegi.

Kroz tu ulicu sada svi prometuju jer se intenzivni radovi obavljaju u susjednoj Frankopanskoj pa njome nema odvijanja prometa.

Tvrde da je sjeverni dio grada u kaosu i mjesecima blokiran, te se ne mogu načuditi  što građevinari tamo rade, a kažu nitko za ništa nije odgovoran. Kvaternikova ulica nema nogostupa, bankine su raskopane, a tu se kreću brojni mališani pa je pravo čudo da se do sada nije dogodila nikakva nesreća.

Građani nam kažu da su se na jednom mjestu sedam puta spajale cijevi, pa su tu više puta otkopavali I zatrpavali istu lokaciju! Tu se navodno pripremala gradnja nogostupa gdje su postavljeni rubnjaci, no dio njih su već iskopali zbog  navedenih zahvata.

Bilo bi dobro da izvođač da barem nekakvo objašnjenje jer je svakome vidljivo da tijekom ovih radova nema nikakve koordinacije. Čude se da se istvoremeno kopa u Kvaternikovoj i Frankopanskoj ulici što otežava svakodevicu cijelom području Varelovca.

Čini nam se da su građani više ulica tog dijela na izmaku snaga, te najavljuju prosvjedne aktivnosti, ako se u dogledno vrijeme nešto ne učini.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek