Šest lovačkih udruga organizira Požeški lovački bal 9. veljače uz nastup „Fijakera“

POŽEGA – Po uzoru na slične priredbe u drugim sredinama, a na iskustvima dosadašnjih uspješnih lovačkih zabava koje su prethodnih godina organizirali lovačko društvo „Jelen“ i druga u požeškom kraju, ove godine šest lovačkih udruga s područja grada Požege uz svesrdnu pomoć Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije pripremaju 1. Požeški lovački bal koji će svake godine postati tradicionalan tijekom zimskih mjeseci.

Požeški lovački bal održat će se u petak 9. veljače u dvorani „Sara“ s početkom u 20 sati, a ulaznice za njega već su u pretprodaji po cijeni od 100 kuna po osobi što uključuje konzumaciju niz lovačkih delicija.

-Gosti zabavljači biti će poznati osječki tamburaši „Fijaker“ koji su izuzetno popularni među lovcima, a protekle godine u suradnji sa Hrvatskim lovačkim savezom objavili su album najljepših lovačkih pjesama – istakao je predsjednik Županijskog lovačkog saveza Zdravko Vujnović.

Organizatori su lovačka društva „Jelen“, „Sokolovac“, „Šijak“, „Šumar“, „Babja gora“ i „Sv. Hubert“, dakako svi iz Požege.

– Bit će ponuđena bogata večera sa specijalitetima od mesa divlje svinje i jelena, a pripremamo tombolu sa niz vrijednih zgoditaka, te zanimljive nagradne igre za posjetitelje- kaže Boris Janić, predsjednik LD „Jelen“.

Ulaznice za Požeški lovački bal mogu se svakodnevno nabaviti u trgovačkoj radnji „Jelen“ u Požegi, Orljavska 56, te na mobitel 098 19 29 800(Boris Janić).

/Foto: Ilustracija, pozega.eu/

0 Comment