Šeovci uredili objekte i njihov okoliš

Autor: Ana Vuković

imageŠEOVCI – Završeni su radovi na uređenju prostora oko kapele, zvonika, središnjeg mjesnog križa i prilaza za autobusno stajalište u ovom prigradskom naselju. Mjesni odbor u Šeovcima posjetili su zamjenici gradonačelnika Mario Pilon i Darko Puljašić.

U protekla tri mjeseca postavljane su betonske kocke na prilaznoj stazi ispred kapele sv. Josipa, popločen je i uređen prostor oko zvonika, postavljena je kocka oko središnjeg mjesnog križa uz koji je zatvoren jarak te je napravljen prilaz za autobusno stajalište s nadstrešnicom.

-Radi se o radovima u vrijednosti pedeset tisuća kuna, investitor je grad Požega, a radove je izvela tvrtka Promet građenje. Također moram napomenuti, prilikom obilaska mjesnih odbora u travnju ove godine stanovnici Šeovaca su izrazili želju u dogovoru sa župnikom Žuljevićem da se urede sakralni objekti, primili smo se posla, napravili smo troškovnike izabrali izvođača radova i evo tri mjeseca poslije radovi su odrađeni. Važno je napomenuti da ovo mjesto ima 120 žitelja, od toga sedamdeset je mlađih od dvadeset i pet godina, a ovim sadržajima dajemo im bolje uvjete za život. Ovo je samo nastavak politike koju zastupa ova gradska uprava, ravnomjernog razvitka cijelog grada Požege, kao što ste imali prilike vidjeti osim radova u ovom naselju radi se u Alagincima, Turniću, Marindvoru, Štitnjaku, Kunovcima, Bankovcima, Drškovcima i ostalim prigradskim naseljima – istaknuo je zamjenik gradonačelnika Mario Pilon.

image

image

image

image

image

image

image

Više iz kategorije