Sanacija ceste još nije započela a prometovanje se planira početkom kolovoza!?

Autor: D.K.

POŽEGA – Još uvijek je zatvoren dio županijske ceste ŽC-4100 koja se spaja sa sa državnom cestom D-69, od Gornjih Vrhovaca prema Zvečevu koja je na jednom dijelu, uslijed poplava, u dužini od nešto manje od 100 metara neprohodna za prometovanje.

Zbog više upita čitatelja otišli smo u “novinarsku inspekciju” ceste kako bi se uvjerili u stvarno stanje i sve to zabilježili foto objektivom. Uz foto objektiv “kolega od tehnike” na našem portalu cijelu je dužinu te ceste, dok smo se vozili automobilom, zabilježio video snimkom koju možete pogledati.

Iako je makadamska sa sigurnošću tvrdimo da je cesta u veoma dobrom stanju izuzev dijela na kojem je njen dio “propao” iz kojeg razloga nema dovoljne širine kako bi se na siguran način promet nesmetano odvijao.

Interesantna je i činjenica da je prošlo više od dva mjeseca od zatvaranja ceste a da nije vidljivo da se uopće započelo sa ikakvim radnjama i zahvatima kako bi prometovanje moglo što prije započeti. Dobili smo samo informaciju da je Županijska uprava za ceste Požeško-slavonske županije pripremila dokumentaciju i da se očekuju sredstva za sanaciju.

-Navedena prometnica je zatvorena za promet iz razloga nastalih šteta, a izvršenje potrebnih radova prema dokumentaciji koju je pripremila ova Županijska uprava za ceste ovise o tome kada će biti odobrena sredstva za sanaciju. Predvidivi rok za prometovanje istom je početak kolovoza 2014. – u e-mail poruci pozega.eu portalu navodi Mijo Jozak ravnatelj Županijske uprava za ceste.

Hoće  li se doista započeti sa radovima kako bi se cesta otvorila za prometovanje, početkom kolovoza, ostaje nam za vidjeti što uz vozače koji se tom cestom koriste svakako zanima i brojne hodočasnike koji će se zaputiti na tradicionalno pješačko hodočašće prema Svetištu Majke Božje Voćinske nadolazećeg 21.kolovoza.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot