Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Ruševljani idu na Poduzetnički sajam u sklopu Kongresa poduzetnica

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Ruševljani idu na Poduzetnički sajam u sklopu Kongresa poduzetnica Požega.eu | Ruševljani idu na Poduzetnički sajam u sklopu Kongresa poduzetnica

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





RUŠEVO / ZAGREB - Više od sedamdeset poduzetnica i poduzetnika iz Hrvatske i jugoistočne Europe predstavit će bogatstvo svojih poslovnih aktivnosti, proizvodnje ili pružanja usluga na drugom po redu Poduzetničkom sajmu Kongresa poduzetnica koji će se održati 8. ožujka 2018. u zagrebačkom City centru Plaza. Poduzetnički sajam sastavni je dio kongresa donoseći obilje sadržaja na najvećoj poslovnoj manifestaciji koja okuplja žena u poduzetništvu ovog dijela Europe.

Zanimljivost ovogodišnjeg Poduzetničkog sajma jeste i činjenica da će po prvi puta hrvatskom, ali i regionalnom tržištu biti predstavljeno desetak premijernih proizvoda i usluga žena u poduzetništvu, koje su izabrale upravo 8. ožujka kako bi označile početak prodaje i promocije svojih poslovnih projekata.

Udruga „Put-istina i život“ iz Ruševo sudjeluje na Kongresu poduzetnica i prezentira novi proizvod od suncokreta , ulje sa okusom ruševačkih tartufa, zatim brašno i specijalno ulje koje nitko drugi ne proizvodi samo Zdenko Bundić, koji planira osnovati distributivno skladište u Ruševu. Nadamo se da ce to tržiste i potrošači dobro prihvatiti jer se očekuje da ova ulja budu prepoznata-kaže savjetnik Udruge Kruno Kaić. Riječ je o izvorno hrvatskim proizvodima koji se nigdje u Europi ne proizvode, najavljuje Zdenko Bundić iz Vinkovaca.

- Na Poduzetničkom sajmu se predstavljamo s tamnim suncokretovim uljem, kao i tamnim suncokretovim uljem s crnim tarufom, kao i tamnim suncokretovim brašnom. Ovi proizvodi pod brandom GOLDEN VALLEY CROATIA dobijeni su postupkom hladnog prešanja biranih sjemenki suncokreta upotrebom nove tehnologije i recepture kako bi se sačuvali svi prirodni visoko vrijedni sastojci koji obiluju nutritivnim hranjlivim tvarima. Zbog toga proizvodi GOLDEN VALLEY CROATIA imaju izrazitu aromu, okus i boju koja se slaže sa svim namirnicama i na taj način obogaćuje prehrambenu vrijednost obroka - opisao je poduzetnik i sudionik Sajma Zdenko Bundić.

/Foto: Ilustracija code-lab.eu/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.