Rock and roll se vratio u grad: Srednjoškolci osnovali bend, u „Deži“ održali i prvi koncert

Autor: D.K.

– Bilo je fenomenalno – rekla nam je kratko ekipa srednjoškolaca nakon koncerta u „Deži“ gdje su svoj prvi koncert održali dečki i cure iz banda Platforma 22.

Okupili su se ovoga ljeta, a ideja je došla, kao i mnoge velike ideje, sasvim spontano. Marko, Bruno i Fran odlučili su osnovati band, za bubnjara su pozvali Juraja, kao pojačanje na klavijaturama im se pridružila Magda, a potom i Nina koja je glavni vokal benda. Marko je od ove godine student, Fran i Bruno maturanti su Gimnazije Požega, Nina ide u Gimnaziju i Glazbenu paralelno, a Juraj i Magda maturanti su Glazbene škole u Požegi.

Dugi ljetni praznici bili su idealni za slaganje i uvježbavanje repertoara za prvi koncert. Probe redovito održavaju kod Bruninih u „sviračkoj sobi“, a koncert koji je iza njih pokazao se kao pun pogodak….The Clash, Queen, Azra, Hladno pivo, Ekatarina Velika, Vatra, Psihomodo pop, Bijelo dugme….

O nekadašnjoj rock sceni u Požegi i danas se priča s puno nostalgije. Zato ovim mladim glazbenicima želimo još puno dobrih svirki.

Platforma 22 su: Fran Marinić, Bruno Pavlović, Marko Flajsig, Juraj Gaši, Nina Klarić i Magda Galić.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: