Rock and roll odjekivao podpapučkim prostranstvima do kasnih noćnih sati (FOTO GALERIJA)

Autor: Jelenko Topić

POLJANSKA – Već treću godinu za redom na inicijativu Požežanina Anđelka Ledića Turistička zajednica općine velike organizira u ovom malom podpapučkom selu glazbenu priredbu odnosno Rock kamp sa sloganom “Upoznajmo zavičaj preko rock and rolla”.

Pred više stotina ljubitelja ove vrste glazbe prvoga dana u petak 19. kolovoza nastupili su Dino Jelusić uz pratnju zagrebačkog Mad dogsa, te skupina Dark Ages  iz Požege, koji su oduševili gledateljstvo. Mladi Zagrepčanin pobjednik dječje Eurovizije koji ima i požeških korijena jer mu je majka iz Požege točnije iz obitelji Vranić, izveo je niz obrada najpoznatijih svjetskih rock hitova kao i nekoliko svojih pjesama. Bila je to žestoka svirka i pjesma koji su odjekivali područjem pod Papukom do kasnih noćnih sati.   

U sklopu Rock kampa u subotu se održava humanitarna likovna kolonija sa inicijativom za zapošljavanje osoba s posebnim potrebama iz Poljanske, te za amatere radionica izrade grnčarije. Očekuje se sudjelovanje dvadesetak likovnjaka iz cijele zemlje.

Program završava u subotu uvečer kada je predviđen nastup grupa Put na istok iz Našica i Skver iz Beograda – kaže organizator Anđelko Ledić dodajući da su glavni sponzori Elektrolux iz Zagreba i Agroledina.  

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: