Riječani i Istrijani izjednačeni, a Puljani prepustili prijelazni pehar suparnicima /FOTO GALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Nakon cjelodnevnog natjecanja boćara iz klubova osoba s invaliditetom iz cijele zemlje na 4. Kupu Hrvatske proglašeni su pobjednici i dodijeljeni pehari. Tako su pehare i medalje  dobili pojedinci pobjednici u četiri kategorije, a predviđeno je da prijelazni pehar preuzme klub sa najviše osvojenih medalja.

Na kraju su klubovi „Istrijana“ iz Pule i „Pulac“ iz Rijeke bili potpuno izjednačeni pa su Istrijani prepustili prijelazni pehar koji će slijedeću godinu dana biti u vitrinama riječkog kluba!

Požeški Boćarski klub osoba s invaliditetom “Nada”, koji ove godine slavi desetljeće rada, bio je u  sportskoj dvorani Tomislav Pirc domaćin tog tradicionalnog natjecanja za osobe s invaliditetom koje je uz domaćine okupilo boćare iz Slavonskog Broda, Đakova, Osijeka, Zagreba, Velike Gorice, Pule i Rijeke, otvorio ga je gradonačelnik Požege Vedran Neferović.

Tom prigodom, kao i na završnoj svečanosti, predsjednik BK „Nada“ iz Požege Ivan Begić zahvalio je natjecateljima na odazivu, te gradu Požegi, Požeškom športskom savezu, Požeško-slavonskoj županiji i brojnim drugim sponzorima na pomoći kod organizacije Kupa.

Završnoj svečanosti i podjeli nagrada nazočio je zamjenik požeško-slavonskog župana za društvene djelatnosti Ferdinand Troha, te predstavnici Požeškog športskog saveza i sponzori, zatim Ivan Ćosić, predstavnik Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Jozefina Kranjčec, predsjednica Saveza tjelesnih invalida Hrvatske i drugi.

Ivan Begić uručio je zahvalnice za potporu i suradnju, kao i prigodne poklone, a tom prigodom nastupila je požeška glazbena skupina „Lord“ iz Požege pod vodstvom Slavka Marića.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj: