Receptura iz davne 1923. zbog čega je u “Aromi” najbolji sladoled

Autor: D.K.

POŽEGA – Obitelj Muarema Alitija iz Požege uveliko se proširila što je njega kao “gazdu” potaknulo da krene sa sasvim novom djelatnosti kako bi omogućio svojoj mnogobrojnoj obitelji da se dokažu i pokažu s novim umijećima.

Njegova tri sina Bekim, Zurap-Zuki i Amir davno su osnovali svoje obitelji čiji su članovi postali sposobni raditi i boriti se kao bi uspjeli na način na koji se u svoje vrijeme Muarem borio, uspio i opstao te na takav način za sve njih osigurao budućnost i egzistenciju.

Muarem Aliti

-Nisu nam uvijek bila dobra vremena, prolazili smo kroz mnoge poteškoće. Borili smo se, živjeli i radili sa našim dragim sugrađanima kojima smo uvijek bili na usluzi. Ulagali, smo, pravili i uređivali sve iz razloga kako bi uzvratili našim dragim gostima na njihovom povjerenju koje nam iskazuju svakodnevnim svojim dolascima u našu ali i njihovu Aromu – rekao nam je Muarem.

Muarem i njegov sin Zurap-Zuki

Prenosila je obitelj Aliti s koljena na koljeno svoj zanat i svoju recepturu iz davne 1923. godine koja još uvijek jamči najbolju kvalitetu sladoleda i slastica koje se mogu naći u ponudi slastičarne Aroma u Požegi. Obitelj se proširila pa su se tako svi oni kao obitelj, koji još uvijek rade i žive u zajedništvu, proširili i upustiti u još jednu novu djelatnosti otvorivši butik za prodaju odjeće i obuće visoke kvalitete.

U butiku je raznovrsna ponuda sa prihvatljivim cijenama u kojem svatko može pronaći ponešto za sebe. O ljubaznosti i gostoljubivosti koju ćete osjetiti prilikom dolaska u butik ne treba niti sumnjati. Sve će vam to pružiti Muaremove unuke mlade i vedre djevojke uvijek spremne posvetiti veliku pažnju svakom kupcu.

no images were found

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot