Receptura iz davne 1923. zbog čega je u “Aromi” najbolji sladoled

Autor: DK

POŽEGA – Obitelj Muarema Alitija iz Požege uveliko se proširila što je njega kao “gazdu” potaknulo da krene sa sasvim novom djelatnosti kako bi omogućio svojoj mnogobrojnoj obitelji da se dokažu i pokažu s novim umijećima.

Njegova tri sina Bekim, Zurap-Zuki i Amir davno su osnovali svoje obitelji čiji su članovi postali sposobni raditi i boriti se kao bi uspjeli na način na koji se u svoje vrijeme Muarem borio, uspio i opstao te na takav način za sve njih osigurao budućnost i egzistenciju.

Muarem Aliti

-Nisu nam uvijek bila dobra vremena, prolazili smo kroz mnoge poteškoće. Borili smo se, živjeli i radili sa našim dragim sugrađanima kojima smo uvijek bili na usluzi. Ulagali, smo, pravili i uređivali sve iz razloga kako bi uzvratili našim dragim gostima na njihovom povjerenju koje nam iskazuju svakodnevnim svojim dolascima u našu ali i njihovu Aromu – rekao nam je Muarem.

Muarem i njegov sin Zurap-Zuki

Prenosila je obitelj Aliti s koljena na koljeno svoj zanat i svoju recepturu iz davne 1923. godine koja još uvijek jamči najbolju kvalitetu sladoleda i slastica koje se mogu naći u ponudi slastičarne Aroma u Požegi. Obitelj se proširila pa su se tako svi oni kao obitelj, koji još uvijek rade i žive u zajedništvu, proširili i upustiti u još jednu novu djelatnosti otvorivši butik za prodaju odjeće i obuće visoke kvalitete.

U butiku je raznovrsna ponuda sa prihvatljivim cijenama u kojem svatko može pronaći ponešto za sebe. O ljubaznosti i gostoljubivosti koju ćete osjetiti prilikom dolaska u butik ne treba niti sumnjati. Sve će vam to pružiti Muaremove unuke mlade i vedre djevojke uvijek spremne posvetiti veliku pažnju svakom kupcu.

 

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.