Raspored krizmi – podjele svetog sakramenta Potvrde u župama Požeštine

Autor: DK

Na Bijelu nedjelju, 28.travnja krizma će biti u Pleternici u 11 sati, gdje će krizmanicima Svetu potvrdu podijeliti požeški biskup msgr. dr. Antun Škvorčević.

U petak 3.svibnja u 17 sati sakrament sv. Potvrde bit će u župi Jakšić koji će krizmanicima podijeliti biskup Škvorčević .

Tri će krizme biti 10.svibnja (petak) i to u 11 u Stražemanu gdje krizmatelj biti biskup Škvorčević dok će u 18 sati sakrament sv. Potvrde u župi u Kaptolu podijeliti biskupov delegat msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar Požeške biskupije. U Vidovcima, istog dana, 10.svibnja (petak) u 18 sati sakrament sv. Potvrde podijelit će biskupov delegat, preč. Antun Ćorković, kanonik Stolnog kaptola.

11.svibnja (subota) krizma će biti u Kuzmici u 18 sati gdje će krizmanicima sakrament podijeliti biskup Škvorčević.

U petak 11.svibnja u 17 sati sakrament sv. Potvrde u Kutjevu će krizmanicima podijeliti biskupov delegat msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar Požeške biskupije.

Svetu Potvrdu će 19.svibnja (nedjelja) u Požeškim Sesvetama podijeliti u 11 sati biskupov delegat preč. Mario Sanić, kanonik Stolnog kaptola.

U župi sv. Leopolda Mandića u Požegi krizma će biti 26.svibnja u 11 sati gdje će sakrament krizmanicima podijeliti biskupov delegat msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar Požeške biskupije.

Biskup Antun Škvorčević će u župi sv. Augistina u Velikoj svetu Potvrdu krizmanicima podijeliti 31.svibnja (petak) u 17 sati.

Krizma u Bučju će biti 2.lipnja (nedjelja) u 11 sati gdje će krizmatelj biti biskupov delegat preč. Ivica Žuljević, prepošt Stolnog kaptola.

Dvije će krizme biti u subotu 8.lipnja, na uočnicu Duhova. U župi sv. Duha Požega, franjevačkoj župi, s početkom u 18 sati biskup Škvorčević će podijeliti sakrament potvrde, dok će u župi sv. Jurja mučenima u Buku u 18 satisakrament podijeliti biskupov delegat msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar Požeške biskupije.

Tradicionalno na Duhove, 9.lipnja u 11 sati sakrament sv. Potvrde će podijeliti u katedralnoj župi sv. Terezije Avilske biskup Škvorčević.

Biskupov delegat msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar Požeške biskupije 14.lipnja u 18 sati sakrament Potvrde će podijeliti u župi Kuzme i Damjana u Vetovu.

Na Presveto Trojstvo 16.lipnja u 11 sati krizma će biti u Čaglinu gdje će sakrament krizmanicima podijeliti biskupov delegat preč. Ivica Žuljević, prepošt Stolnog kaptola.

Više iz kategorije