Radionica Marketinški alati – Internet marketing

Autor: Požega.EU

LIPIK – Grad Lipik te Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o. u sklopu projekta „Lipik – grad prijatelj poduzetnika i obrtnika“ pozivaju postojeće i potencijalne obrtnike te male i srednje poduzetnike na radionicu MARKETINŠKI ALATI – Internet marketing 12. i 13. travnja 2016. godine od 9 do 15 sati u prostoru Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA d.o.o. na adresi Staklanska 2A Lipik.

Radionica je namijenjena postojećim i potencijalnim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koje zanima područje marketinga i njegov značaj u poslovanju poduzeća te svima zainteresiranima koji žele saznati više o toj izuzetno važnoj poslovnoj funkciji.

Cilj radionice je upoznati polaznike sa snažnim mogućnostima Online marketinga te ih naučiti kako da iskoriste njegove velike mogućnosti za stvaranje svijesti o brandu i povećanju prodaje.

Voditelj radionice je Marko Kvesić, konzultant i trener s višegodišnjim iskustvom u radu s više od 100 poslovnih organizacija uključujući najuglednije domaće tvrtke. Što je najvažnije napomenuti, predavač govori iz vlastitog iskustva i temeljem vlastitih uspješnih projekata.

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 034/422 380 ili e-mail:lira@lipik.hr do ponedjeljka 11. travnja 2016. godine.

 

 

 

 

Više iz kategorije