Radio Slavonija uskoro pojačava čujnost za područja Požege, Pleternice, Kutjeva, Brestovca i Jakšića

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA/SLAV. BROD/ZAGREB – Odlukom Vijeća za elektroničke medije RH od 17. ovog mjeseca tvrtka „Slavonska Posavina“ iz Slavonskog Broda dobila je koncesiju za emitiranje radio programa za područja Brodsko-posavske županije, te gradova Požega, Pleternica i Kutjevo, kao i općina Brestovac i Jakšić.

Oni će program emitirati na četiri frekvencije, među kojima su i neke nove na kojima do sada nisu emitirali program, kako bi pokrili navedeno područje, a na taj način praktički postaju prvi regionalni radio u Slavoniji jer će pokrivati područje šire od jedne županije.

Ovom odlukom Radio Slavonija će praktički pokrivati cijelu Požeštinu jer koncesijom nisu obuhvaćene općine Čaglin, Kaptol i Velika, no evidentno je da će slušatelji iz tih krajeva zasigurno moći kvalitetno slušati taj program jer ih je tehnički praktički nemoguće izolirati od čujnosti.

Očekivanja su da će Radio Slavonija u roku od šest mjeseci instalirati dodatne repetitore u Požeštini kako bi ispunili svoju obavezu prihvaćenu potpisivanjem ugovora o koncesiji za navedeno područje.

Dobri poznavatelji prilika tvrde da će ovaj radio imati dobru slušanost u požeškom kraju.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: