Prva tri koncerta „Garavuše“ publika dobro primila (foto galerija)

Autor: M.K.

KUTJEVO/NICA/BARCELONA – Tijekom višednevnog gostovanja članica ženskog tamburaškog sastava  „Garavuše“ zajedno s folklorašima Kulturno-umjetničkog društva „Marija Jurić- Zagorka“  iz  Novog  Zagreba na Internacionalnom festivalu folklora u Portugalu, nastupile su prvih nekoliko večeri u mjestima Casa do Povo , De va Vega i Vizela. Njihov nastup izuzetno je dobro primljen kod posjetitelja svih koncerata.

Prije nego što su došli u Portugal, posjetile su  gradove Nicu i Barcelonu razgledavši njihove kulturne znamenitosti koje su jedinstvene u svijetu. Među najzanimljivijim su katedrala  Sagrada Familia u Barcelloni, zatim  Columbov trg, plaža Barceloneta, La Rambla i drugo.

U Nici su posjetili katedralu Sv. Nikole,  vidikovac s kojeg se pruža pogled na cijelu Nicu, vidikovac sa slapom Colline du chateau itd.

Gostovanje se nastavlja o čemu ćemo vas uskoro izvijestiti javljanjem fotoreportera portala pozega.eu Marka Krstanovića koji je sa njima na ovom putovanju kroz nekoliko zemalja jugozapadne Europe.

/Foto: Marko Krstanović/

no images were found

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: