Provedeni i planirani projekti na području Požeško-slavonske županije

Autor: D.K.

DSC_0014 (Small)POŽEGA – Danas je u Požegi prezentiran projekt “U srcu Europe” koji je financiran iz EU kojemu je svrha doprinijeti podizanju svijesti i povjerenja stanovnika Slavonije u Europske strategije, politike i programe fondova.

U sajam projekata koji je održan u požeškoj Gimnaziji uključeni su, Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije, Europski dom Sl. Brod, Vukovarsko-srijemska županija, Grad Našice, Regionalna razvojna agencija Virovitičko-podravske županije – VIDRA, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Slavonski Brod, Televizija Slavonije i Baranje, Vinkovačka televizija i Slavonsko-brodskatelevizija.

Cilj događaja je upoznati zainteresiranu javnost s provedenim projektima na području Požeško-slavonske županije koji su financirani iz fondova Europske unije, pokazati primjere dobre prakse, razmijeniti dosadašnja iskustva, stvoriti preduvjete za umrežavanje i potencijalna partnerstva, kao i prezentirati buduće projekte.

Sajmu projekata – primjeru dobre prakse svoj doprinos su dali i iskustva s primjerima razmijenili gradovi i općine iz Požeško-slavonske županije, Veleučilište u Požegi, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Požega, Tehnička škola Požega, Pučko otvoreno učilište Obris Požega, Poljoprivrednja i Obrtnička škola Požega, Srednja škola Pakrac, Upravni odjel za EU integracije Grada Požege i dr.

Sajam je otvorio Požeško – slavonski župan Alojz Tomašević koji je naglasio da se treba pripremiti za natječaje koji će biti raspisani u narednom razdoblju te da je već sada u Županiji pripremljeno apliciranje za 1,5 milijardi kuna.

Na sajmu su bili nazočni i čelnici lokalnih uprava, načelnici općina, gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, župan Alojz Tomašević sa svojim zamjenicima Željkom Jakopovićem i Ferdinandom Trohom te drugi predstavnici javnih institucija koji su pokazali zainteresiranost za ovaj projekt.

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot