Provala, alkohol u vožnji, te predaja streljiva

Autor: Požega.EU

Iz policijskog rokovnika 2POŽEGA – Proteklog dana bilo je dosta zbivanja iz nadležnosti policije i to kako slijedi:

         PROVALA U KUĆU

U razdoblju od 17. do 19. kolovoza ove godine u mjestu Kukunjevac (Ulica Sklizavac) nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 75- godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

        PONOVO ALKOHOL ZA VOLANOM

Nadalje u srijedu oko 13.10 sati u Požegi (Ulica Kralja Zvonimira) policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka zatekli 57-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,58 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

       DRAGOVOLJNA PREDAJA STRELJIVA

U srijedu 19. kolovoza 50-godišnjak s područja grada Požege predao je policijskim službenicima 625 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

         PROMET

Naposlijetku u srijedu oko 18.30 sati u Pakracu (Ulica Matije Gupca) 32-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Moskvich“ ruskih registarskih oznaka uslijed neprilagođene brzine je izgubio nadzor nad vozilom prešao na suprotni kolnički trak te udario u osobni automobil marke „Renault“ daruvarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32- godišnjak. Protiv 32-godišnjaka iz „Moskvicha“ slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana zabilježen je i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Pleternici (Trg Zrinskog i Frankopana).

Više iz kategorije