Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

PROSLAVA PRAZNIKA RADA: Sindikalci zahvalni upravi „Plamena“ koja je isplatila dodatnu plaću radnicima /FOTOGALETRIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | PROSLAVA PRAZNIKA RADA: Sindikalci zahvalni upravi „Plamena“ koja je isplatila dodatnu plaću radnicima /FOTOGALETRIJA/ Požega.eu | PROSLAVA PRAZNIKA RADA: Sindikalci zahvalni upravi „Plamena“ koja je isplatila dodatnu plaću radnicima /FOTOGALETRIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





POŽEGA / VELIKA – Radnici požeške tvrtke „Plamen“ po tradiciji već 15 godina slave 1. svibanj  Praznik rada u svome rekreacijskom centru u Velikoj. Ove godine, vjerojatno zbog kišnog vremena i hladnoće, okupilo ih se nešto manje no prethodnih godina, a tu su bili njihovi sindikalni gosti iz Slavonskog Broda, Osijeka i Vukovara.





-Struktura zaposlenih radnika u „Plamenu“ se mijenja, dolazi dosta mladih ljudi, pa očekujem da se i oni uključe u rad sindikalne podružnice-kaže je predsjednik sindikata u „Plamenu“ Željko Obradović koji je svima čestitao praznik. Čestitke je uputio i Dragutin Šmerda, predsjednik središnjice Slavonsko-baranjskog sindikata u sastavu kojega djeluje podružnica u „Plamenu“





-Ponosan sam na ovu proslavu i njen jubilej,sindikalna scena u Hrvatskoj je neorganizirana i neefikasna, a Slavonsko-baranjski sindikat je dobro ustrojen, posebice podružnice u tvrtkama „Plamen“ i vukovarskom „Vupiku“- kazao je Šmerda istakavši da su promjene u požeškoj podružnici donijele pozitivan učinak, a izrazio je zahvalnost upravi tvrtke „Plamen“ koja je zaposlenima isplatila trinaestu plaću zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima za proteklu godinu. Pozdravne riječi u ime uprave tvrtke uputio je njen predsjednik Milan Matijević.





-Rezultat poslovanja je ostvarenje našeg cilja da se mora ulagati, a vodili smo računa o ljudima koji stvaraju „Plamen“ pri čemu zajedno sa sindikatom partnerskim odnosom sve dogovaramo i tražimo najbolja rješenja- istakao je Milan Matijević.

Tijekom zajedničkog ručka i druženja nastupio je tamburaški sastav „Srce bećarsko“.

/Foto: D. Mirković/





Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo