U prometnoj nesreći Citroena i Golfa ozlijeđene tri osobe!? (FOTO)

Autor: DK

IMG_1815DERVIŠAGA – U Dervišagi je oko 14 sati došlo do sudara dva osobna automobila u kojoj, su kako neslužbeno doznajemo ozlijeđene tri osobe koje su vozilo Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću županijsku bolnicu Požega.

Prema riječima očevidaca ozlijeđene su vozačicama iz oba vozila i jedna suputnici. Do nesreće je došlo kako neslužbeno doznajemo zbog ne prilagođene brzine i nedovoljnog razmaka kretanja vozila, a policijskim očevidom će se utvrditi točan uzrok prometne nesreće.

U pomoć ozlijeđenim osobama priskočili su susjedi i pomogli im koliko su mogli do dolaska medicinskog osoblja koje je u veoma kratkom roku stiglo na mjesto nesreće. Ozlijeđene osobe su bile pri svijesti ali u vidnom šoku, prepričava nam jedan mještanin iz Dervišage, a prema njegovim riječima jedna je ženska osoba teže ozlijeđena koju su teže iznijeli iz auta.

Promet na toj dionici, u Dervišagi, zatvoren je za sav promet jer policija provodi očevid. nakon dovršetka očevida biti će poznati detalji i uzrok prometne nesreće

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: