Proljetni sajam u Color trgovini: Odaziv je jako dobar, najviše dolaze supružnici, supruge biraju muževi plaćanju /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Sve za vrtove i okućnice na jednom se mjestu može pronaći na Proljetnom sajmu koji je otvoren u sklopu Color trgovine u požeškoj Industrijskoj ulici. Nema čega nema, raznovrstan asortiman privlači sve veći broj kupaca koji jedni drugima pronose glas o bogatoj ponudi različitih sadnica, bilja, alata i drugih potrepština.

-Ovaj Proljetni sajam kod nas prelazi polako u tradiciju. Trudimo se kao Color trgovina uvijek biti prvi u svemu pa tako i s ovim Proljetnim sajmom. Naš je cilj da kupci na jednom mjestu mogu pronaći sve što im treba sve ono potrebno za uređenje vrta. Kako od sadnica, ukrasnog i začinskog bilja tako do drugog sadnog materijala za vrt i okućnicu. Više od stotinu vrsta je biljaka u ponudi, raznog alata i drugih potrepština. Cijene su konkurentne i pristupačne – rekao je Marijan Burić, voditelj Color trgovačkog centra u Požegi dodajući kako je veliki interes kupaca.

-Protekla su dva vikenda bila jako posjećena na Proljetnom sajmu jer je i vrijeme naklonjeno da se može raditi u vrtovima. Interesantno je kako u kupovinu dolaze supružnici i zajedno biraju ono što će kupiti, ali naravno muškarci plaćaju ono što njihove supruge izaberu i kupe – dodao je Burić.

Uz požeški centar Color trgovine Proljetni sajam je gotovo istovjetan i u njihovom objektu u Našica gdje je također velika zainteresiranost kupaca.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »
Postavke kolačića