Prof.dr.sc. Borislav Miličević predsjednik HDZ-ove Akademske zajednice

Autor: Požega Portal

haz-hdz-milicevic-01POŽEGA – Na održanoj konstituirajućoj i izbornoj skupštini Hrvatske akademske zajednice (HAZ) „Ante Starčević“, HDZ-ove zajednice koja okuplja akademske građane, za prvoga predsjednika na razini Požeško-slavonske županije jednoglasno je izabran prof.dr.sc. Borislav Miličević, sveučilišni profesor iz Požege.

Po konstituiranju županijskoga odbora spomenute zajednice, odmah je održana njegova prva sjednica na kojoj su za potpredsjednike HAZ-a „Ante Starčević“ Požeško-slavonske županije izabrani prof.dr.sc Željko Glavić iz Požege, dugogodišnji čelnik požeške bolnice te mr.sc. Davor Huška, aktualni pakrački gradonačelnik. Za tajnika zajednice izabran je Ivan Vukoja, dr.med.

– Hvala svima na izboru, u ime svih izabranih i osobno. Naš je cilj sve intelektualce, članove ove zajednice staviti u funkciju razvoja naše sredine, kako bismo pomogli u izvlačenje Hrvatske iz gospodarske i moralne depresije u kojoj se nalazi – kazao je među ostalim prof.dr.sc. Miličević.

Izbornu je i konstituirajuću skupštinu vodio prof. dr. sc. Drago Šubarić, potpredsjednik spomenute HDZ-ove zajednice na nacionalnoj razini, koordinator ustroja HAZ-a „Ante Starčević“ za našu županiju.

(Tekst i foto: S.P.)

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: