PRIPREMLJENI ADVENTSKI I NOVOGODIŠNJI PROGRAMI ZA IZLETNIKE: Blagdani u Beču, Budimpešti, Ljubljani, Zagrebu i Grazu

POŽEGA – Turistička agencija „Green Gate Travel“ iz Požege pripremila je više izletničkih programa za predstojeće vikende i blagdane tj. krajem studenog i tijekom prosinca uključujući i najljepše adventske destinacije pod nazivom “Adventska čarolija ”.

To su atraktivna putovanja u europske metropole i vrhunske dočeci Nove 2017. godine.
Slanjem upita na : info@greengatetravel.com ili u inbox stranice „Green Gate Travel“ sa željenim datumom možete dobiti obilje informacija, te otputovati u božićnu čaroliju.

Podsjećamo na aktualne prijave za jednodnevne advente koje možete u požeškoj poslovnici na adresi Trg Sv. Trojstva 7/1  od ponedjeljka do petka(8-16 sati) ili na kontakte: mob:098/9709818 / tel: 034/233-319

Tako  26.ovog mjeseca su predviđeni jednodnevni izleti u Budimpeštu i to s polaskom iz Požege uz cijenu od 215 kuna, te u Ljubljanu od 185 kuna.

– Prvog vikenda u prosincu tj. 3.12. planiran je izlet u Beč s polaskom također iz Požege uz cijenu od 275 kuna, te u Budimpeštu od 215 kn. Tjedan kasnije tj. 10.prosinca bit će izleti u Beč uz cijenu od  275 kuna, te u Graz po 230 kuna.

Sredinom toga mjeseca, točnije  17.prosinca ponovno je izlet u glavni grad Mađarske Budimpeštu po cijeni od 215 kuna, te u  Zagreb po 130 kuna- ističe Jasmina Šuster, voditeljica turističke agencije „Green Gate Travel“  u kojoj se možete o svemu detaljno informirati ili email: jasmina.suster@greengatetravel.com ili  web: www.greengatetravel.com.

/Foto: Ilustracija, mondotravel.hr/

0 Comment