Priopćenje grada Požege: Od ponedjeljka nema nastave u osnovnim školama – s radom prestaje i Dječji vrtić Požega!

Autor: D.K.

Iz grada Požege primili smo priopćenje kojeg prenosimo u cijelosti:

Sukladno Odluci Vlade RH i Nacionalnog stožera civilne zaštite, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine zbog koronavirusa u Hrvatskoj neće se održavati nastava u osnovnim školama. Sukladno navedenoj Odluci neće se održavati nastava u školama na području Grada Požege – OŠ Antuna Kanižlića, OŠ Julija Kempfa, OŠ „Dobriša Cesarić“ te Katolička osnovna škola, a s radom prestaje i Dječji vrtić Požega. Obustava traje dva tjedna.

Nastavnici će i dalje dolaziti u školu, a ako je potrebno, mogu doći i djeca o kojoj nema tko brinuti. Isto se odnosi i na Dječji vrtić Požega.

Također, otkazuju se svi javni događaji – sportska natjecanja, predavanja, kazališne predstave, izložbe, prezentacije i sve ostale javne aktivnosti koje uključuju okupljanje većeg broja osoba.

Iz Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske upozoravaju da se koronavirusa ne treba bojati kao velike pošasti te da panika može samo napraviti samo štetu.

Prevencija je u ovom slučaju ključna te molimo građane da se pridržavaju svih smjernica i uputa koje se svakodnevno ažuriraju na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek