Prestižna nagrada “Zlatnom lugu” u akciji „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2015.“

Autor: Požega.EU

NACIONALNI FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJAPOREČ / POŽEGA – Zajednica obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori ove je godine po prvi put pokrenula ocjenjivanje izvrsnosti – kvalitete ponude poslovnih subjekata koji pružaju usluge u domaćinstvu – iznajmljivače smještaja. Nacionalni Forum obiteljskog smještaja prvi je nacionalni skup tog tipa koji se održao u Poreču 12. i 13.listopada na koji se prijavio i za prestižnu nagradu natjecao “Zlatni lug” iz Donjih Emovaca pokraj Požege.

Na Nacionalnom Forumu obiteljskog smještaja ocjenjivalo se više kategorija, “Obiteljski smještaj”, apartman na moru/kontinentu, kuća za odmor na kontinentu, kuća za odmor na moru, pansion te urbani bed&breakfast, dok su u kategoriji “Okusi Hrvatske” nagrađeni najbolji restoran i najbolje seosko domaćinstvo.

U kategoriji “Okusi Hrvatske” – najbolje seosko domaćinstvo treću je nagradu, u jakoj konkurenciji, dobio “Zlatni lug”   ispred kojeg su nešto bolji uspjeh polučili, Seljačko domaćinstvo Stjepan Čulig iz Ozlja i Etno selo Zagora – Stella Croatica iz Klisa.

“Zlatni Lug”, uz druge sadržaje koje ima u ponudi, omoguće udoban smještaj u moderno opremljenim sobama koje podsjećaju na stare prizvuke slavonskog imanja. Sobe su opremljene namještajem visoke udobnosti, modernim kupaonicama, dnevnim boravkom s čajnom kuhinjom, odličnom audio i video tehnikom, bežičnim internetom i mini barom.

Tako opremljene sobe i jedinstveni ugođaj, koji se kao takav samo poželjeti može, imale su presudnu ulogu u dobivanje nagrade, a za očekivati je da će se naredne godine nagrađivanje biti na prestižnijem mjestu.

/Foto:Ministarstvo turizma, Zlatni lug i Slavonski puti/

 

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot