Prestižna nagrada “Zlatnom lugu” u akciji „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2015.“

NACIONALNI FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJAPOREČ / POŽEGA – Zajednica obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori ove je godine po prvi put pokrenula ocjenjivanje izvrsnosti – kvalitete ponude poslovnih subjekata koji pružaju usluge u domaćinstvu – iznajmljivače smještaja. Nacionalni Forum obiteljskog smještaja prvi je nacionalni skup tog tipa koji se održao u Poreču 12. i 13.listopada na koji se prijavio i za prestižnu nagradu natjecao “Zlatni lug” iz Donjih Emovaca pokraj Požege.

Na Nacionalnom Forumu obiteljskog smještaja ocjenjivalo se više kategorija, “Obiteljski smještaj”, apartman na moru/kontinentu, kuća za odmor na kontinentu, kuća za odmor na moru, pansion te urbani bed&breakfast, dok su u kategoriji “Okusi Hrvatske” nagrađeni najbolji restoran i najbolje seosko domaćinstvo.

U kategoriji “Okusi Hrvatske” – najbolje seosko domaćinstvo treću je nagradu, u jakoj konkurenciji, dobio “Zlatni lug”   ispred kojeg su nešto bolji uspjeh polučili, Seljačko domaćinstvo Stjepan Čulig iz Ozlja i Etno selo Zagora – Stella Croatica iz Klisa.

“Zlatni Lug”, uz druge sadržaje koje ima u ponudi, omoguće udoban smještaj u moderno opremljenim sobama koje podsjećaju na stare prizvuke slavonskog imanja. Sobe su opremljene namještajem visoke udobnosti, modernim kupaonicama, dnevnim boravkom s čajnom kuhinjom, odličnom audio i video tehnikom, bežičnim internetom i mini barom.

Tako opremljene sobe i jedinstveni ugođaj, koji se kao takav samo poželjeti može, imale su presudnu ulogu u dobivanje nagrade, a za očekivati je da će se naredne godine nagrađivanje biti na prestižnijem mjestu.

/Foto:Ministarstvo turizma, Zlatni lug i Slavonski puti/

 

 

 

0 Comment

Send a Comment