Predstavljanje kandidata HDZ-a za Europski parlament

Autor: D.K.

DSC_0367 (Small)POŽEGA – U dvorani “Sara”, u Požegi, na skupu HDZ-a se predstavilo troje kandidata za Euro parlament, dvoje dosadašnjih europarlamentaraca, Ivana Miletić i Andrej Plenković te kandidatkinja za novi saziv Željana Zovko iz Mostara koja predstavlja dijasporu.

Andrej Plenković kao nositelj HDZ-ove liste ostavlja uvjerljiv dojam kao borac za interese hrvatskih građana. 

-Želimo napredak hrvatskoga poljoprivrednika i hrvatskoga sela, staviti u centar hrvatskog poduzetnika, omogućiti malim i srednjim poduzetnicima puno bolje i kvalitetnije ozračje, povezati Hrvatsku infrastrukturno, raditi na zaštiti identiteta, kulture i jezika te se snažno zalagati za jednakopravnost hrvata u BiH – rekao je Plenković.

Uz brojne stranačke prijatelje i simpatizere kao domaćini kandidate su dočekali predsjednik Požeško-slavonskog HDZ-a Franjo Lucić i Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević uz gradonačelnike i načelnike općina.

Skupu u Požegi prethodili su posjeti Lipiku, Pakracu, Kutjevu i Pleternici gdje su se susretali sa građanima i gospodarstvenicima te razgovarali o aktualnim prilikama ili bolje rečeno ne prilikama današnjeg vremena.

no images were found

Više iz kategorije