Poznati kandidati za gradonačelnike Požege, Kutjeva i Lipika ispred Domovinskog pokreta, Mosta i nezavisnih lista

Autor: D.K.

Malo po malo i uspjeli su očigledno čudni koalicijski partneri doći do nekakvih imena koje će kandidirati za gradonačelničke funkcije. Do dolaska na aktualnu koalicijsku listu neki od njih su se dobrano potrudili promijeniti još nekoliko političkih kaputa, stranačkih iskaznica i kapa šilterica koje su ponosno nosili na svojim glavama, posebice oni koji iza svih tih kandidacijskih križaljki stoje i sve to zagovaraju želeći svima time upravljati. Samo ćemo postaviti kratko pitanje bez ulaska u velike odgovore, može li se takvim ljudima vjerovati i pokloniti im povjerenje.

Uz već predstavljene kandidate na predstojećim lokalnim izborima za požeški-slavonskog župana Josipa Ređu dipl.oec. i kandidatkinje za dožupanicu Vedranu Vondrak dr.med., također će se predstaviti i kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Pleternice dr.sc. Mirela Mezak Matijević prof.v.š. i kandidat za zamjenicu gradonačelnice Hrvoje Galić prof.

Glasnogovornik podružnice Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije Tomislav Lneniček pozivao je danas na predstavljanje kandidata za gradove Požegu, Kutjevo i Lipik u kojem je dao informaciju o njima.

Za grad Požegu će biti kandidatkinja Dijana Krpan struč. spec. publ. admin, a  zamjenik kandidatkinje Miroslav Penava, ispred Domovinskog pokreta

Kandidat ta gradonačelnika grada Kutjeva  ispred Domovinskog pokreta, Mosta i nezavisnih lista biti će Damir Razumović.

Za grad Lipik kandidat će biti mr.sc. Tomislav Lneniček ispred Domovinskog pokreta, Mosta i nezavisnih  

Predstavljanju kandidata biti će prisutan sve više poznati glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88