Poziv za sudjelovanje u programu „Živjeti zdravo„- „Volonteri u parkovima“ u Požegi

Autor: DK

Iz Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije pozivaju sve zaintetesirane da se priključe u srijedu 27.ožujka u 16 sati u provedbu aktivnosti Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ , „Volonteri u parkovima“ na požeškoj Rekreaciji .

-Ovim događajem započinjemo proljetnu sezonu aktivnosti „Volonteri u parkovima“.
Ovaj put su za program zaduženi volonteri udruge „Zdravi život“ vođeni Jelenom Fuček. Očekujemo 100 učenika požeških osnovnih škola, uz volontere Društva Naša djeca Požega predvođene sa Ines Čereg te djelatnike Zavoda za javno zdravstvo. Svi sadržaji su potpuno besplatni za djecu – rekla je dr. Jasmina Kovačević iz Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije dodajući kako je od 2017. godine održano 15-ak zabava s „Volonterima u parkovima“ u kojima je 50-ak volontera ispred različitih udruga i klubova provodilo aktivnosti te da je svaki put sudjelovalo oko 100 djece, najviše osnovnoškolskog uzrasta, ali i mlađih.

-Vjerujemo da smo djecu i roditelje uspjeli privući na Rekreaciju i učiniti još privlačnijim boravak na svježem zraku uz zabavne aktivnosti – zaključila je dr. Kovačević.

Više iz kategorije