Požežanin Topa je remixirao synth-pop senzaciju Pocket Palma- već se dobrano vrti na niz radio postaja!

Autor: DK
blank

Sve poznatiji glazbenik, DJ i producent Topa iz Požege predstavlja novi remix. Radi se o prvom singlu “Godišnji” domaćeg synth-pop benda “Pocket Palma”  koji su svojim koncertom u punoj Tvornici kulture u Zagrebu dokazali da su nešto novo i svježe na sceni.

Kako je poznato ovaj mladi autor i glazbenik dugo je godina prisutan na domaćoj sceni, a imao je niz nastupa kao DJ širom naše zemlje.

Nakon desetak vlastitih skladbi i obrada DJ i glazbenik Topa iz Požege, koji ima dugogodišnji ugovor s nakladničkom kućom Aquarius records u Zagrebu, prošle godine je napisao i snimio remix  hita poznate Požežanke sa  zagrebačkom adresom Ivane Kindl “Imamo razlog” produciran u dvije verzije “Imamo razlog (Topa Radio Remix) i “Imamo razlog“ (Topa Club Remix).

Vlastite skladbe sa autorskim glazbom i tekstovima ranije su mu otpjevali Igor Drvenkar iz grupe Gea, Damjan Pirović, Vedran Jagodić, Antonio Antunović, Sanela Kovačević, Bojan Aleksovski, Anamarija Barišić i drugi.

Topa je u aranžman za remix „Godišnji“ dodao brži tempo,  svoj prepoznatljiv groove i time ovaj singl približio plesnim podijima.
Remix je produciran u Nu-disco stilu u dvije verzije Topa Radio Remix i Topa Extended Remix, a unazad nekoliko dana otkada je upućen na radio-postaje već se uveliko vrti dok su tekst o ovom uratku objavili mnogi domaći mediji koji porate ovu vrstu glazbe i stvaralaštvo ovog autora.
-Uskoro možete očekivati i novi vlastiti singl za Aquarius records – poručio je Topa koji na tome radi ovih mjeseci.
 
Topa Extended Remix možete poslušati na sljedećem linku:
https://youtu.be/rtwygvMhVsI

Više o Topi na:
https://www.facebook.com/pages/Topa/466737843363282
www.djtopa.com
https://soundcloud.com/topabodymovin

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića