POŽEŽANIN LEO DOMANOVIĆ S PRIJATELJIMA I RODBINOM PROSLAVIO 18 ROĐENDAN: Punoljetnost značajan datum u životu

Autor: D.K.

POŽEGA / EMOVAČKI LUG – Kao lokalnom “glasu javnosti”, web portalu, želja je da između ostalih vijesti i događanja koja prenosimo i objavljujemo donosimo priče i o onim manje poznatim ljudima ali ništa manje vrijednima uspoređujući ih s nekim javnim osobama iz političkog, kulturnog i društvenog života. Nastojimo progovoriti o zanimljivostima, obljetnicama i drugim događanjima kod običnog čovjeka na koja se uvijek rado odazovemo.

Tako je naš fotoreporter bio na proslavi osamanaestog rođendan Požežanina Lea Domanovića. Njegov rođendan bio je razlog okupljanja brojnih prijatelja i rodbine u ugostiteljskom objektu Zlatnog Luga u Emovačkom Lugu. Roditelji slavljenika, majka Mirjana, otac Hrvoje, te baka Vlasta i djed Ivan nisu žalili truda i novaca da se značajni datum za njihovog Lea obilježi kako i priliči, jer punoljetnost je važna u životu svakog od nas.

U ugodnoj atmosferi na stolovima uz ugodno društvo i pje bilo svakakvog  jela i pića. Dobra prasetina, te vruća janjetina s ražnja koju je pekao legendarni pecmajstor Munja. Nije izostala mješana slata i domaći kruh. Za aperetiv izvrsna djedova domaća rakija, te uz vrhunsku graševinu, a našlo se i koje pivo na stolu.

Leo je inače učenik četvrtog razreda Tehničke škole usmjerenja elektrotehničar, a njegove kolege iz muškog razloga bili su najbrojniji gosti. Za glazbu i pjesmu pobrinuo se tamburaški sastav Naše grana koji je slavlje doveo do ranih jutarnjih sati.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot