Požežani rođeni 2003. prvaci Hrvatske u malom nogometu-Domagoj Pojer najbolji vratar

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA/SPLIT – Završni turnir Coca- Cola Cup 2018., najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj održan je 30. i 31. srpnja u Splitu.

Prva utakmica dana donijela je dvoboj za treće mjesto u kategoriji 2003. godište između ekipa Dečki z Bregane iz Samobora i VŽ 80 iz Varaždina. Ekipa Dečki z Bregane osvojili su broncu rezultatom 2:1.

U kategoriji 2000. godište borba za broncu donijela je napetu utakmicu između ekipa Legennd (Karlovac) i MNK SV. Antun Korčula, a malo više spretnosti i sportske sreće imala je ekipa Legennd koja je pobijedila rezultatom 4:1.

Finalne utakmice prenosile su se uživo na kanalu Sport klub 1. Napeto finale za 2003.godište između ekipa Amigosi iz Bedekovčine i Platinum iz Požege u regularnom dijelu završilo je rezultatom 2:2 nakon čega su uslijedili napeti jedanaesterci i pobjeda ekipe iz Slavonije.

Finale za 2000. godište igrale su ekipe Shpaneri iz Zagreba i Rumpupliranerumpumpuplice iz Knina, a ekipa s najkompliciranijim imenom osvojila je turnir rezultatom 1:0

Dodijeljene su i nagrade za najboljeg igrače turnira za 2003.: Dario Bosec najboljeg strijelca: Mateo Ivanešić i golmana: Domagoj Pojer(Platinum iz Požege).

Natjecanja su ukupno održana u 80 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji.Samo u Hrvatskoj ove godine sudjelovalo je više od 30.000 natjecatelja.

Coca- Cola Cup 2018. osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravali su  se u ožujku, travnja i svibnju nakon čega su uslijedila županijska finala.

Pobjednici Državne završnice u 2003. godištu ostvarili su pravo sudjelovanja na Velikom međunarodnom finalu Plazma Sportskih igara mladih u Splitu od 22. do 25. Kolovoza 2018. godine. Na Velikom Međunarodnom finalu sudjelovat će državni prvaci iz Srbije BiH i Hrvatske.

 

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.