POŽEŠKO KULTURNO LJETO  – Knjižnica bez zidova i ples bez granica (FOTO GALERIJA)

Autor: S.P.

POŽEGA – U sklopu Požeškog kulturnog ljeta danas je u pješačkoj zoni  Gradska knjižnica i čitaonica Požega održala tradicionalni program “Knjižnica bez zidova” u kojem je ponudila kompletnu knjižičnu uslug svojim korisnicima i onima koji će to postati. Uz to, UO Plesna radionica Ilijane Lončar izvela je program “Ples bez granica”. U polusatnom programu nastupilo je 60 plesača u dobi od 3 do 10 godina.

Uz kreativne radionice za djecu i kviz za mlade,  Knjižnica bez zidova ponudila je Požežanima javno čitanje receznija te mogućnost upisa i podizanja odabranih naslova. S namjerom poticanja čitanja Gradska knjižnica i čitaonica osmisllila je niz aktivnosti u ljetnim mjesecima, a novina je i mogućnost podizanja neograničenog broja naslova od 4. srpnja do 5. rujna 2016. godine.

Uz Knjižnicu bez zidova, šetači u pješačkoj zoni danas su mogli uživati u Plesu bez granica. Umjetnička organizacija Plesne radionice Ilijane Lončar izvela je dio iz projekta “Plesoptika” koji jeostvaren u suradnji s likovnom umjetnicom Anitom Grbavac Jakobović, a premijerno je izveden u sklopu 16. godišnje produkcije. Plesoptika donosi deset koreografija koje izvode plesači svih dobnih skupina, a danas je prikazana polusatna verzija u izvedbi plesača od 3 do 10 godina.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: